Het programma ‘Montere Weemoed II’ met schrijver Thomas Verbogt en musicienne Beatrice van der Poel op 14 februari a.s. kan helaas niet doorgaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19-virus vindt Thomas Verbogt het te riskant om op te treden. Bovendien is het nog maar de vraag hoe het tegen die tijd gesteld is met de ‘lockdown’: als die dan nog steeds van kracht is, dan zouden alle voorbereidingen voor niets zijn geweest. Het bestuur van de SCAU vindt dit erg jammer, maar kan niet anders dan begrip hebben voor de keuze van Thomas Verbogt. De voorstelling ‘Montere Weemoed II’ houden we tegoed voor enig moment in de toekomst.

Gelukkig is er een alternatief gevonden: zangeres en gitarist Beatrice van der Poel komt wél en neemt haar muzikale partner op gitaar Tim Eijmaal mee. Onder de titel ‘Bloedmooi Wijnrood‘ geven zij een gloedvol en persoonlijk concert vol weemoed, jazz, blues, soul, poëzie en een aantal vertaalde songs van Jimi Hendrix.

In december 2020 kon het optreden van theatergroep Musica Extrema met ‘Amor’ niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen. Gelukkig heeft de Sectie Pro za en Muziek in overleg met de artiesten een nieuwe datum kunnen vinden: zondag 16 mei 2021 om 14.30 uur in De Schutse.

Voor achtergrondinformatie over het programma kunt u terecht op de home-pagina van deze website in de rubriek ‘Meer info – december’.

Voor alle informatie en vragen kunt u terecht bij het secretariaat van de SCAU (liefst per e-mail): secretariaat.scau@gmail.com  Telefoon: 06 4148 8898

Beatrice van der Poel. Foto: Jaap Reedijk