Thuisbasis van de SCAU is multifunctioneel kerkgebouw De Schutse.
Het adres is: De Mérodelaan 1, 1422 GB Uithoorn.

Musici en artiesten roemen de akoestiek van De Schutse en de privacy en rust van een eigen kleedkamer. Bovendien kunnen ze ongestoord inspelen en repeteren in de kerkzaal. Bezoekers waarderen de ruimte in de hal en de garderobe en tijdens de pauze (veel zitjes!). Er zijn volop gratis parkeerplaatsen vlak in de buurt (winkelcentrum Zijdelwaard).
Tenzij anders vermeld wordt, vinden de acht concerten en evenementen van de SCAU één keer per maand plaats op de zondagmiddag om 14.30 uur; de deuren van de zaal gaan om 14.00 uur open. Een cultureel seizoen loopt van september tot en met april van het volgende jaar.

Seizoen 2021-2022

Pianoliefhebbers komen aan hun trekken met maar liefst twee recitals: Camiel Boomsma (Hamm, Chopin en Schubert) en Hannes Minnaar (Bach en Manneke). De kleinkunst is ruim vertegenwoordigd met Helmert Woudenberg als Simon Carmiggelt en ‘troubadour’ Lenny Kuhr. Twee pianokwintetten uit de Franse kamermuziek (Fauré en Franck) worden uitgevoerd door het jonge Chianti Ensemble. Met het Carel Kraayenhof Quartet vieren we dat Astor Piazolla in maart j.l. 100 jaar geleden geboren werd. Voor het Kerstconcert verwelkomen we Alphens Kamerkoor Cantabile. Muziekgroep Sintiromarus brengt zigeunermuziek vol culturele rijkdom en het seizoen wordt afgesloten met muzikaal vuurwerk door Edisonwinnares Lidy Blijdorp op cello en Vasile Nedea op cymbalom.

     Ringleiding – voor uw gehoorapparaat
Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in De Schutse goed kunnen horen.
Vraag ernaar bij binnenkomst!


TOP