De zangers van Corde Vocali keren terug in Uithoorn! In 2017 gaven zij al een succesvol concert in de Thamerkerk. Deze keer staan ze in De Schutse op zondag 15 december a.s. om 14.30 uur met een nieuw programma rondom Kerst: ‘Het mysterie van Kerst’. Werken van o.a. Byrd, Praetorius en Gjeilo passeren de revue. Na de pauze klinken kerstliederen uit alle windstreken. Dit kerstconcert wordt afgesloten met enkele bekende Christmas Carols, waarbij het publiek mag meezingen!

Het kerstconcert 2019 van Corde Vocali wordt gedirigeerd door Eric Jan Joosse. Verder werkt aan het programma mee de bekende Nederlandse cellist Joachim Eijlander, die enkele liederen begeleidt maar ook als solist optreedt.

Informatie en kaartverkoop

Losse kaarten à € 15 zijn online te bestellen via deze website: klik op ‘Kaarten bestellen’ of ‘Tickets’ en volg de instructies; jongeren tot en met 16 jaar betalen slechts € 7,50. Het is ook nog steeds mogelijk om een abonnement van vier evenementen/concerten naar keuze te bestellen: een abonnement maakt dat je gaat! Een week van te voren zijn losse kaarten tevens verkrijgbaar in de boekhandels The Read Shop Express (Zijdelwaardplein) en Bruna (Amstelplein). De resterende kaarten worden op de concertdatum vanaf 14.00 uur aan de zaal verkocht. Laat het daar niet op aan komen, want het loopt nu al storm met de kaartverkoop!