De voorverkoop van abonnementen en losse kaarten voor het nieuwe SCAU-seizoen 2019-2020 is begonnen! Sinds het najaar van 2018 vinden de activiteiten van de SCAU plaats in De Schutse. Iedereen heeft snel de weg naar de nieuwe locatie kunnen vinden, sterker nog, het bezoekersaantal is flink gestegen! In 2018 waren er 15% meer bezoekers dan in 2017 en zijn er ruim 20% meer abonnementen verkocht. Musici en artiesten vinden het fijn dat ze ongestoord kunnen repeteren en roemen de akoestiek van De Schutse, die weliswaar anders is dan die van de Thamerkerk, maar zeker niet slechter. Bezoekers waarderen de extra ruimte in de garderobe en tijdens de pauze (veel zitjes!).

Het openingsconcert van het nieuwe seizoen 2019-2020 wordt gegeven door Cor Bakker en Gerard Alderliefste, het slotconcert door het Hexagon Ensemble. Graag geziene gast Helena Basilova neemt haar muzikale vriendinnen mee en cabaretière Lonneke Dort debuteert. Twee verhalenvertellers (Eric Borrias en Hans Boland) prikkelen de fantasie, Corde Vocali bezingt het mysterie van Kerst en aanstormend talent Alexander Warenberg (cello) zet het Beethovenjaar 2020 muzikaal kracht bij.

Voor het online bestellen van abonnementen en losse kaarten: klik op ‘Tickets’ en ‘Kaarten bestellen’ en volg de instructies.

De volgende abonnementen zijn mogelijk:

A: Abonnement met alle 8 evenementen:               € 75 (65+  > € 65)

B: Abonnement van 6 evenementen naar keuze:   € 65 (65+  > € 55)

C: Abonnement van 4 evenementen naar keuze:   € 50 (65+  > € 45).

Losse kaarten kosten € 15 per stuk; jongeren onder de 16 jaar betalen slechts € 7,50.

Behalve online bestellen zijn er nog drie andere mogelijkheden:

– gebruik maken van de antwoordkaart in de Seizoensbrochure 2019-2020

(zie ‘Wat komt?’ > Downloads);

– een week voor de optredens kopen bij The Read Shop Express (Zijdelwaard) en Bruna

(Amstelplein);

– vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling kopen aan de zaal.

De Seizoensbrochure 2019-2020 is gratis mee te nemen bij de boekhandels The Read Shop Express en Bruna, de bibliotheek, het gezondheidscentrum en danscentrum Colijn.