Omschrijving: ‘Montere Weemoed II’ Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel met weemoedige liedjes en verhalen
Datum: 14-02-2021
Aanvang: 14:30 uur

14 FEBRUARI 2021, 14.30 uur: ‘Montere Weemoed II’
Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel met weemoedige liedjes en verhalen

“De vogelhuisjes zijn weer uit het vet, mijn gitaar is even naar de dokter, straks met verse nieuwe snaren en ik mail nu nog snel wat persberichten. Oh ja, ik moet nog mijn zomerbanden wisselen voor mijn winterbandjes, je weet nooit hoe het weer wordt onderweg. Oeps, morgenochtend vroeg bij RTVUTRECHT aan de telefoon bij Hubert Mol in zijn programma en Thomas is er ook weer helemaal klaar voor. We komen straks weer bij elkaar, een repetitie bij mij op het atelier en daar frissen we alles weer op. Een nieuw verhaal wordt toegevoegd, heeft Thomas mij beloofd. Leuk!!! Op naar #Nieuwegein #Woerden #Arnhem #Sneek #Amsterdam #Waalwijk #Laren #Maastricht #Uithoorn #Zaandam. Komen jullie kijken? Ik heb mijn koffers al gepakt!”. Groet, Beatrice

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel

Montere Weemoed II

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel brengen opnieuw “Montere Weemoed” naar het theater! Met nieuwe ingrediënten! Een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige Nederlandstalige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op! Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet. Wanneer u er op 16 december 2018 bij was, toen ze voor het eerst in De Schutse optraden met ‘Montere Weemoed’, weet u wat u kunt verwachten aan weemoed met een glimlach. Voor degenen die de voorstelling toen gemist hebben: dit is uw kans!

 

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn roman ‘HoeAlles Moest Beginnen’ en een film ‘Ik begon te schrijven toen ik drie was’ over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een Nederlandstalige ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies.

Uitverkocht

Dit artikel delen: